En nog veel meer

 

Op deze pagina vindt u nog veel meer diensten die de Bekkerie biedt!

Informatie- en Adviespunt

De Bekkerie is een "Huis van de Wijk" met een “loket” waar u terecht kunt met vragen over wonen, welzijn, werk, inkomen jeugd en zorg. Vrijwilligers helpen u op weg.

 

Bibiliotheek

Op vertoon van uw bieppas kunt u een boek uit onze bibliotheek lenen. Heeft u zelf boeken thuis liggen die u niet meer leest? Wij zijn hier enorm blij mee!

 

Redactie Magjezien

In juli 2017 is de eerste glossy "Magjezien" verschenen. Deze glossy wordt gemaakt voor en door bijzondere mensen. Op de redactie wordt wekelijks hard gewerkt aan de glossy, waarvan er jaarlijks 6 exemplaren zullen verschijnen. Houd de ontwikkelingen van de Glossy in de gaten op onze Facebookpagina  https://www.facebook.com/demagjezien/   

 

Copyshop

Van een enkelvoudige zwart/wit kopie tot het samenstellen van boekjes of het verzendklaar maken van een mailing. De medewerkers van de copyshop helpen u graag.

 

Creatief Atelier

Elke woensdag, donderdag en vrijdag kan iedereen met een indicatie deelnemen aan creatieve activiteiten. Benieuwd? Kom naar de Bekkerie en neem een kijkje!

 

Wensauto

De Wensauto is een aanvulling op het openbaar vervoer vanuit de dorpen Boekend en Hout-Blerick en de wijken Klingerberg en De Vossener en wordt ingezet om minder mobiele bewoners tegen een kleine vergoeding naar plaats van bestemming te brengen.