If you can dream it, you can do it... Onze locatie is een project van Rendiz. Hier wordt zorg en horeca gecombineerd: Onze gerechten worden bereid en geserveerd door mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vind jij het ook leuk om je talenten in een horeca-onderneming verder te ontwikkelen, maar heb je daar wel enige begeleiding bij nodig? Kijk dan op www.rendiz.nl en vind bij Rendiz jouw geluk!

 

Nieuws

De Bekkerie

Bij de Bekkerie in Boekend (Venlo) zit alles onder 1 dak. Je kunt bij ons terecht voor een lekkere kop koffie met gebak, een heerlijk ontbijt, lunch of een gezellige high tea. Ook zijn er ruimtes te huur om samen te vergaderen of om een bedrijfsfeest of receptie met catering te organiseren. Je kunt bij de Bekkerie je elektrische fiets opladen, boeken lenen uit onze bibliotheek, brood en banket kopen bij Bakkerij Pijpers en de Wensauto reserveren om je in de regio te laten vervoeren. Daarnaast is bij de Bekkerie de redactie van Magjezien gevestigd en zijn de magazines hier verkrijgbaar.

De Bekkerie biedt mensen met een ondersteuningsvraag of een achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Vol enthousiasme staan ze voor je klaar. Kom dus zelf proeven van de sfeer!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag 10.00 - 17.00 uur

Tijdens groepsreserveringen hanteren we in overleg aangepaste openingstijden.

 

Facebook

vr 15 november 2019 9:09

Maandag 25 nov is weer onze kienmiddag. Thema is Sinterklaas. We hebben weer mooie prijzen en uiteraard ontbreken de kadootjes en de pepernoten ook niet. Prijs voor de kienkaart €5 Koffie of thee voor de hele middag €1.50 Aanvang 14.30. Tot Maandag de 25ste?

 
do 14 november 2019 13:29

Ze staan weer in de winkel, de Pieten potjes, gevuld met lekkers! Zo lang de voorraad strekt!

 
zo 3 november 2019 19:41

Zondag 15 december! Zet het in je agenda!

 
di 29 oktober 2019 17:29

Wij zijn trots op onze ‘collega’s’ van de Wensauto! 🎉🎉🎉 100e NOF-bus Maandag 28 oktober mocht Stichting Wensauto De Bekkerie haar nieuwe bus in ontvangst nemen ter vervanging van een van de ouder exemplaren. En laat dat nou net de 100ste bus zijn, die via het Nationaal Ouderen Fonds (NOF) afgeleverd is geworden. Een heuse mijlpaal. Stichting Wensauto De Bekkerie is sinds 1 april 2015 actief in Blerick- Boekend-Hout-Blerick met haar wensautoproject. Het autopark bestaat nu uit twee Mercedes busjes (beide via het NOF) en een Dacia Lodgy (die dit jaar nog eveneens via het NOF vervangen wordt door een Renault Grand Scenic) In de afgelopen jaren hebben reeds 65000 gasten gebruik gemaakt van deze service waarbij “gasten van voordeur naar voordeur” gebracht worden. Dagelijks staan 7 vrijwilligers, waarvan 6 chauffeurs en een dagplanner, zeven dagen in de week klaar om de klus te klaren. De groep vrijwilligers bestaat inmiddels uit 27 chauffeurs, 2 gastvrouw/gastheren en 5 planners. Graag verwijzen wij belangstellenden naar de site: www.wensautodebekkerie.nl

 
wo 23 oktober 2019 14:42

BHV Herhalingscursus bij de Bekkerie! In samenwerking met ForeverSafe bieden we op dinsdag 19-11 een BHV herhalingscursus aan. Deze cursus is ook beschikbaar voor individuele inschrijvingen. Interesse? http://bhvnoordlimburg.nl/cursusdata