kerstmarkt1


Voor de zevende keer zal de Bekkerie in Boekend het evenement “Bookend Sfeervol Kerst” organiseren. De Bekkerie wordt in de winter wederom omgetoverd in een kerstsfeer met verschillende kerstkraampjes en winterse lekkernijen. Op de markt zijn zelfgemaakte kerstartikelen te kopen er is een Open Muziekpodium waarop iedereen die wil, zijn of haar muzikale talenten kan laten zien. Voor Bookend Sfeervol Kerst op Zondag 15 december zoeken wij nog standhouders en muzikanten die in een groep of solo willen optreden. Ook voor kinderen wordt er weer een leuk programma samengesteld.

Deelname als standhouder of als muzikant is geheel gratis. Wel verzoeken wij de standhouders om als tegenprestatie een prijsje af te staan voor de tombola, die tijdens Bookend Sfeervol Kerst wordt gehouden. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Als iemand nog ideeën voor leuke kinderactiviteiten heeft, dan vernemen wij deze graag. De markt is van 11.00 tot 16.00 uur. Opbouwen van de kramen kan vanaf 9.00 uur.

Wat mag je verkopen?
Je kunt meedoen als je zelfgemaakte producten in Kerstsfeer maakt en wil verkopen of als je een “kleine zelfstandige zonder winkel” bent. Er zijn tafels aanwezig, wel vragen wij u de aankleding in Kerstsfeer zelf te verzorgen. Er wordt door de organisatie een plattegrond gemaakt waar iedereen op ingedeeld wordt. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar omdat de markt binnen wordt gehouden. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt!

Meld je aan!
Iedereen die wil deelnemen kan zich voor 20 oktober aanmelden. Graag met naam, adres, telefoonnummer en een benoeming van de aan te bieden producten via j.jaspers@debekkerie.nl

  • Wanneer:   Zondag 15 december van 11.00 tot 16.00 uur
  • Locatie:      De Bekkerie, Heymansstraat 128a in Boekend
  • Toegang:    Gratis!

kerstmarkt3   kerstmarkt4

kerstmarkt2

 

 

Nieuws

De Bekkerie

Bij de Bekkerie in Boekend (Venlo) zit alles onder 1 dak. Je kunt bij ons terecht voor een lekkere kop koffie met gebak, een heerlijk ontbijt, lunch of een gezellige high tea. Ook zijn er ruimtes te huur om samen te vergaderen of om een bedrijfsfeest of receptie met catering te organiseren. Je kunt bij de Bekkerie je elektrische fiets opladen, boeken lenen uit onze bibliotheek, brood en banket kopen bij Bakkerij Pijpers en de Wensauto reserveren om je in de regio te laten vervoeren. Daarnaast is bij de Bekkerie de redactie van Magjezien gevestigd en zijn de magazines hier verkrijgbaar.

De Bekkerie biedt mensen met een ondersteuningsvraag of een achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Vol enthousiasme staan ze voor je klaar. Kom dus zelf proeven van de sfeer!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag 10.00 - 17.00 uur

Tijdens groepsreserveringen hanteren we in overleg aangepaste openingstijden.

 

Facebook

vr 15 november 2019 9:09

Maandag 25 nov is weer onze kienmiddag. Thema is Sinterklaas. We hebben weer mooie prijzen en uiteraard ontbreken de kadootjes en de pepernoten ook niet. Prijs voor de kienkaart €5 Koffie of thee voor de hele middag €1.50 Aanvang 14.30. Tot Maandag de 25ste?

 
do 14 november 2019 13:29

Ze staan weer in de winkel, de Pieten potjes, gevuld met lekkers! Zo lang de voorraad strekt!

 
zo 3 november 2019 19:41

Zondag 15 december! Zet het in je agenda!

 
di 29 oktober 2019 17:29

Wij zijn trots op onze ‘collega’s’ van de Wensauto! 🎉🎉🎉 100e NOF-bus Maandag 28 oktober mocht Stichting Wensauto De Bekkerie haar nieuwe bus in ontvangst nemen ter vervanging van een van de ouder exemplaren. En laat dat nou net de 100ste bus zijn, die via het Nationaal Ouderen Fonds (NOF) afgeleverd is geworden. Een heuse mijlpaal. Stichting Wensauto De Bekkerie is sinds 1 april 2015 actief in Blerick- Boekend-Hout-Blerick met haar wensautoproject. Het autopark bestaat nu uit twee Mercedes busjes (beide via het NOF) en een Dacia Lodgy (die dit jaar nog eveneens via het NOF vervangen wordt door een Renault Grand Scenic) In de afgelopen jaren hebben reeds 65000 gasten gebruik gemaakt van deze service waarbij “gasten van voordeur naar voordeur” gebracht worden. Dagelijks staan 7 vrijwilligers, waarvan 6 chauffeurs en een dagplanner, zeven dagen in de week klaar om de klus te klaren. De groep vrijwilligers bestaat inmiddels uit 27 chauffeurs, 2 gastvrouw/gastheren en 5 planners. Graag verwijzen wij belangstellenden naar de site: www.wensautodebekkerie.nl

 
wo 23 oktober 2019 14:42

BHV Herhalingscursus bij de Bekkerie! In samenwerking met ForeverSafe bieden we op dinsdag 19-11 een BHV herhalingscursus aan. Deze cursus is ook beschikbaar voor individuele inschrijvingen. Interesse? http://bhvnoordlimburg.nl/cursusdata