En nog veel meer

 

Inloop-activiteiten

Bekkerie organiseert 2 'inloop-activiteiten' per week. Kosten zijn € 1,00 per inloop-activiteit incl. onbeperkt koffie, thee en water. Andere consumpties kunnen via de menukaart besteld worden. U bent elke maandag- en woensdagmiddag welkom van 14.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig, u loopt gewoon binnen bij de Bekkerie!

 

Magjezien

In juli 2017 is de eerste glossy "Magjezien" verschenen. Deze glossy wordt gemaakt voor en door bijzondere mensen. Op de redactie wordt wekelijks hard gewerkt aan de glossy, waarvan er jaarlijks 6 exemplaren zullen verschijnen.Houd de ontwikkelingen van de Glossy in de gaten op onze Facebookpagina.

 

Informatie- en Adviespunt

De Bekkerie is een "Huis van de Wijk" met een “loket” waar u terecht kunt met vragen over wonen, welzijn, werk, inkomen jeugd en zorg. Vrijwilligers helpen u op weg.

 

Bibiliotheek

Op vertoon van uw bieppas kunt u een boek uit onze bibliotheek lenen. Heeft u zelf boeken thuis liggen die u niet meer leest? Wij zijn hier enorm blij mee!

 

Creatief Atelier

Elke woensdag, donderdag en vrijdag kan iedereen met een indicatie deelnemen aan creatieve activiteiten. Benieuwd? Kom naar de Bekkerie en neem een kijkje!

 

Wensauto

De Wensauto is een aanvulling op het openbaar vervoer vanuit de dorpen Boekend en Hout-Blerick en de wijken Klingerberg en De Vossener en wordt ingezet om minder mobiele bewoners tegen een kleine vergoeding naar plaats van bestemming te brengen.