menu bajes

Escape Room De Bajes Break Out Venlo!!

Aan jullie de taak om te ontsnappen uit deze Escape Room én te winnen. Het competitie-element (vanaf 10 personen) maakt het extra Tof!

Na een heftige nacht worden jullie wakker in de wachtruimte van de medische afdeling in de Bajes voor medisch onderzoek. De medische ruimtes zijn identiek: beide groepen spelen dus hetzelfde spel. De Escape Rooms liggen naast elkaar en zijn gescheiden door een gevangenismuur. De geruchten doen de ronde dat het medisch team van de Bajes zich schuldig maakt aan orgaanhandel, maar wat dat met de gevangen te maken heeft…?

Jullie hebben 60 min. de tijd om uit de bajes te ontsnappen. Behendigheid, kennis, teambuilding en samenwerking, het komt allemaal voorbij bij de Bekkerie in Venlo (Boekend).

Ideaal voor grote groepen!
Deze Escape Room kan met maximaal 18 personen per ronde gespeeld worden. Met grotere groepen maken we 4 teams. Zo is de Bajes te combineren met bijv. Minute to Win it, Jongens tegen de Meisjes of Ik hou van Holland.

Kosten:

0-10 personen: € 125,- per Escape (1 groep)
11-20 personen: € 225,- per Escape (2 groepen)
> 20 personen: Prijs op aanvraag

Klik hier voor ons Eet en Drinkarrangement

Toffedag.nl heeft een zeer brede doelgroep van jong (vanaf 14 jaar) tot oud. Onze Escape Rooms hebben dan ook als doel om iedereen een Toffe dag te bezorgen. We richten ons op de praktische Escape Rooms, hightech trucjes ga je bij ons niet vinden maar de klok van 60 minuten tikt even snel…

 

Vragen of direct reserveren?

Bel 085-4898960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl