menu bajes

Escape Room De Bajes Break Out Venlo is vernieuwd! 

De Escape Room is compleet verbouwd met nieuwe puzzels, een nieuw mysterie en aan jullie de taak om te ontsnappen én te winnen. Het competitie-element (2 teams van max. 10 personen tegen elkaar) maakt het extra Tof!

Na een heftige nacht worden jullie wakker in de wachtruimte van de medische afdeling in de Bajes voor medisch onderzoek. De medische ruimtes zijn identiek: beide groepen spelen dus hetzelfde spel. De Escape Rooms liggen naast elkaar en zijn gescheiden door een gevangenismuur. De geruchten doen de ronde dat het medisch team van de Bajes zich schuldig maakt aan orgaanhandel, maar wat dat met de gevangen te maken heeft…?

Jullie hebben 60 min. de tijd om uit de bajes te ontsnappen. Behendigheid, kennis, teambuilding en samenwerking, het komt allemaal voorbij bij de Bekkerie in Venlo (Boekend).

Ideaal voor grote groepen!
Deze Escape Room kan met maximaal 18 personen per ronde gespeeld worden. Met grotere groepen maken we 4 teams. Zo is de Bajes te combineren met bijv. Minute to Win it, Jongens tegen de Meisjes of Ik hou van Holland.

Kosten:

10-20 personen: € 15,- p.p.
21-40 personen: € 14,- p.p.
50 personen of meer: op aanvraag


Opties naast het algemene Eet en Drinkarrangement

 • Bajes stamppot € 12,50 p.p.
  2 soorten stamppot, rookworst, gehaktbal en vleesjus.
 • Bajes borrel & bites € 9,95 p.p.
  Portie bittergarnituur inclusief 3 consumpties (keuze uit bier, fris of wijn).
 • Bajes soep & brood 4,50 p.p.
  Soep van het seizoen met brood en kruidenboter.
 • Bajes lunch € 9,50 p.p.
  Soep van het seizoen met brood en kruidenboter, koffie en thee en belegde broodjes.
 • Bajes snack € 2,50 p.p.
  Keuze uit worstenbroodjes, saucijzenbroodjes of vegetarische quiche.
 • Bajes Party pan € 17,00 p.p.
  Gyrosvlees, mini slavink, varkenshaas spiesje, biefstuk, gemarineerde kipfilet, mini hamburger, brood met kruidenboter, aardappel krieltjes, Parijse worteltjes, paprika, uien, champignons, ananasblokjes, knoflooksaus, cocktailsaus, barbecuesaus en 3 soorten salades (pastasalade, rauwkostsalade, huzarensalade).
 • Bajes buffet € 20,50 p.p.
  Soep van het seizoen met brood en kruidenboter, gegrilde kipspies met saté saus, kroepoek, atjar, gehaktballetjes in tomatensaus, friet, gekookte rijst, verse groenten, 3 soorten salades, vers fruit en een chocolade dessert.

Toffedag.nl heeft een zeer brede doelgroep van jong (vanaf 14 jaar) tot oud. Onze Escape Rooms hebben dan ook als doel om iedereen een Toffe dag te bezorgen. We richten ons op de praktische Escape Rooms, hightech trucjes ga je bij ons niet vinden maar de klok van 60 minuten tikt even snel…

 

Vragen of direct reserveren?

Bel 085-4898960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl

 

 

 

 

 

Nieuws