Eten & Drinken

lunchroom

 

De lunchroom

De lunchroom is het hart van de Bekkerie! Kom genieten van een uitgebreid ontbijt, heerlijke kop koffie met gebak, borrelhapje, 12-uurtje of compleet verzorgde lunch bereid door onze deelnemers, vrijwilligers en medewerkers. Onze menukaart wisselt per seizoen. Bij mooi weer is het terras geopend.

Bekijk hier onze menukaart!

 

De lunchroom is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, ook in het weekend! Buiten de openingstijden kunt u op verzoek ook komen dineren, ontbijten of een feest vieren zoals een bruiloft, receptie of bedrijfsborrel. Alles is mogelijk bij de Bekkerie!


advertentieHigh-Tea

Kom en geniet van een uitgebreide High Tea met heerlijke zoete en hartige lekkernijen zoals sandwiches, muffins, bonbons, ragout en nog veel meer...

Culinaire avond

Laat je culinair verrassen door een breed scala aan heerlijke Franse en Mediterraanse hapjes tijdens onze Culinaire avond. Je krijgt een menu voorgeschoteld met heerlijke kleine hapjes waar je de hele avond van geniet.

Barbecue met kok

Gezellig barbecuen met vrienden, familie, collega’s of wie dan ook! De barbecue wordt verzorgd door onze kok, dus u kunt lekker eten en gezellig bijpraten. Wij maken met deze speciale barbecue uw maaltijd tot een waar barbecuefeest!

Catering

Voor elke gelegenheid kunt u heerlijke hapjes en gerechten bestellen die door de medewerkers van de Bekkerie worden klaargemaakt en geleverd. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke zelfgemaakte soep of rijkelijk belegde broodjes. Uw bestelling kan bezorgd worden en op verzoek doen we ook nog de afwas voor u. 

 

Broodjesservice

Bij de Bekkerie kunt u heerlijke belegde broodjes bestellen. Om mee te nemen voor onderweg, voor thuis of op je werk. Download hier de bestellijst!

 

Toffe Dag
Wij bieden arrangementen in combinatie met de gezelligheid van de Bekkerie. Een culinaire route fietsen of wandelen, een avond vol spellen zoals 'De jongens tegen de meisjes', 'Wie is de mol' of 'Minute to win it'. Of een potje paintballen in The Underground: de eerste ondergrondse reball-kelder van Limburg!