Rendiz Zorg biedt coaching en begeleiding aan mensen van jong tot oud die door meervoudige problematiekeen afstand hebben tot de arbeidsmarkt/maatschappij. Ons doel is dat mensen weer meedoen en ertoe doenen steeds meer zelfstandig kunnen deelnemen aan de maatschappij.Op onze locaties werken professionals samen met onze deelnemers. Hierbij wordt ingezet op persoonlijkebegeleiding en coaching van onze deelnemers. Er wordt de mogelijkheid geboden werkervaring op te doen ofeen dagbestedingsplek in te vullen in een professionele setting met als insteek; waardevol bezig zijn en jezelfontwikkelen.We kijken graag samen naar iemands persoonlijke ondersteuningsvraag en groeimogelijkheden om zo samenhet juiste pad te kiezen.

Voor de een is het hebben van een mogelijkheid om dagritme op te bouwen al eengoede start; terwijl voor de ander van belang is om terug te kijken op het leven om van daaruit een nieuwekoers te bepalen en volgende stappen te zetten. Onze begeleiding kenmerkt zich door onze toegankelijkheid en persoonlijke betrokkenheid. We staan samenmet de deelnemer op de werkvloer en geven ruimte voor eigen initiatieven. De deelnemer wordt uitgedaagd,maar houdt de eigen regie.

Voor al onze locaties zijn we op zoek naar een werkbegeleider/coach groen die onze deelnemers begeleidttijdens de groen- en onderhoudswerkzaamheden in de omgeving van Venlo, Horst en Peel en Maas.We zoeken iemand met een ‘’hands on mentaliteit’’ met kennis van het groen, die in staat is met verschillendedoelgroepen te werken, goed gesprekken kan voeren en de dagelijkse werkzaamheden coördineert. Bekijk hier de volledige vacature. .

Nieuws