Toffe dag

   

 
Familiedag, vrijgezellenfeest, teambuilding- of ander groepsuitje? Of gewoon zin in een Toffe Dag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De Bekkerie zorgt voor toffe, originele en betaalbare groepsuitjes in samenwerking met Toffedag.nl. Wij zorgen voor een passend arrangement voor bijvoorbeeld een familiedag, vriendendag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Zowel indoor als outdoor waardoor je altijd bij ons terecht kunt, ook bij slechter weer.

Ga de strijd aan tussen de Jongens tegen de Meisjes! Ontsnap uit de Bajes Break Out . Of versla al je vrienden met Ik hou van Holland of Minute to Win it. Op zoek naar een buitenactiviteit? Wat dacht je van de Go Crazy? Een leuke fototocht.

We verzorgen ook graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Download hier onze cateringlijst.

Bespreek je liever persoonlijk jouw activiteit? Bel ons dan voor een afspraak. We ontvangen je graag met een vers bakje koffie en stellen dan samen een arrangement samen. Ben je ge├»nteresseerd of heb je een vraag? Bel dan rechtstreeks met Toffedag: 085-4898960 of stuur een mail naar info@toffedag.nl.

 

 

toffedag-logo

Toffedag.nl... h├ęt adres voor een originele familiedag, bedrijfsfeest, teamuitje of ander groepsuitje!